Usluge

Mi radimo za vas!

Tehnološko usavršeni sistem Solatube® je odlično rješenje, ukoliko želite stambene i radne prostore preplaviti dnevnim svjetlom. Solatube® preusmjerava najveću moguću količinu vanjske svjetlosti s vašeg krova u unutrašnje prostore i tako omogućava izvrsno prirodno osvjetljenje od izlaska do zalaska sunca. Priuštiti ga mogu svi.

Savjetovanje

Zbog izuzetnog svjetlosnog protoka, Solatube® je svojom tehnologijom jedinstven i predstavlja odlično ulaganje kada želite svoj dom ili radno mesto ispuniti dnevnom svjetlošću, jer ćete sa Solatube svjetiljkama pri svakodnevnim aktivnostima moći iskorištavati najveću moguću količinu prirodne dnevne svjetlosti. Sastavni dio Solatube svjetlarnika je i jedinstven čelični bešavni krovni obrub koji osigurava nepropusnost, što ne možemo tvrditi za uobičajene krovne kupole. Obrub je oblikovan tako da se kiša i ostale naplavine ne zadržavaju ili nakupljaju u kutovima, od kud bi mogle otjecati u unutrašnjost. Solatube ujedno zadrži 99,9 % UV zraka, zato vam tapete, namještaj, tapecirani namještaj i ostale tkanine, neće izblijediti. Zato je Solatube primjeran i za osvjetljenje ugradbenih ormara

Šta je Solatube?

SOLATUBE® je svjetlarnik, koji preusmjerava najveću moguću količinu vanjske svjetlosti s vašeg krova u unutrašnje prostore i omogućava izvrsnu prirodnu rasvjetu od svitanja do zalaska sunca. Solatube je odličan sistem za osvjetljenje svih prostora u individualnim kućama, kao i za prostore različitih dimenzija u poslovnim objektima u kojima možete uštediti električnu energiju.

Enter your keyword