STEELCASE

17-0097974

Steelcase stolice su drugačije

U Steelcase-u proučavamo kako radite i kako se osjećate. Potičete nova rješenja za sjedenje, od kojih se svaki izražava beskompromisnom kvalitetom, izradom i održivošću.
VIŠE INFORMACIJA

Amia je radna kancelarijska stolica dizajnirana za dugotrajne sate. Sa potpuno obloženim leđima i rukama, Amia donosi element sofisticiranosti svakom radnom prostoru.

Prva kancelarijska stolica dizajnirana da podrži naše interakcije sa današnjim tehnologijama. Inspiriran pokretima ljudskog tijela. Napravljen za način na koji danas radimo.

Leap je stolna stolica koja pruža visoku učinkovitost, ergonomsko rješenje za svaku uredu.

Radna stolica je jedina stolica sa dva odvojena naslona. Nudi jedinstven nivo udobnosti. Balansira udobnost, lepotu i slobodu kretanja. Zahvaljujući preciznim i intuitivnim kontrolama za podešavanje, stolica se prilagođava korisniku.

Obitelj prilagođenih sjedala visokih performansi koja kombinira izbor estetike s pravom udobnošću i jednostavan način korištenja ergonomskog dizajna.

Think je ergonomska i ekološka kancelarijska stolica. To je dovoljno inteligentno da shvati kako sjediš i prilagođavaš se intuitivno.

Stolica SILQ je proboj u dizajnu sedišta. Njegova inovativna priroda je i mehanizam i umetnost. Ona pruža osobno iskustvo koje odgovara na jedinstvene pokrete vašeg tijela. Dostupno u ljeto 2018. godine.

Kancelarijska stolica Steelcase serije 1 pruža ono što je važno – performanse, stil i izbor. Ona zadržava sve što je vredno na stolici, a čini ga dostupnim svima.

Enter your keyword