PROSTORNA RJEŠENJA

Radnici se brzo prebacuju sa kolaborativnog rada na fokusirani rad i obrnuto.  Division ™ pregrada omogućava radnicima da personaliziraju svoj prostor na osnovu vrste posla koji treba obaviti.
Divisio Acustic screen pregrada nudi odličan koeficijent apsorpcije zvuka od 0,7. Pruža privatnost i osigurava dobrobit radnika u „open space“ uredim.
Partito Rail može držati teške predmete, poput držaća registratora i ravnih ekrana. Poprečan je i može se lako instalirati na bilo koji stol čija je ploha debljine između 19 i 30 mm.
Partito Screen unosi strukturu u prostor. Uspješno kombinira dizajn i funkcionalnost. Podesiv je po visini i može sadržavati dodatke poput monitora ili druge jednostavne alate.
Partito Wall donosi strukturu otvorenim prostorima i nudi podršku za različite vrste zadataka koji se obavljaju tokom radnog dana. Ovaj fleksibilan i genijalan sistem optimizira upotrebu kvadratnih metara.
Divisio framless pregrada stvara toplu i ugodnu atmosferu donoseći glatke vizualne granice unutar radnih stanica.
Divisio lateral screen pregrada pruža teritorijalnu privatnost. Daje radnicima osjećaj ličnog prostora u zajedničkim prostorijama  kako bi se mogli lako koncentrisati – bilo kada i bilo gdje.
Officebricks Acoustic Pods pružaju radnicima privatnost koja im je prijeko potrebna. Ovaj modularni sistem nudi vrhunsku zvučnu izolaciju u primamljivoj atmosferi.

Enter your keyword