Prostorna rješenja

 • Prostorna rješenja Divisio

  Opis proizvoda

  Divisio omogućava radnicima da prilagode svoj prostor odmah i bez alata: oni mogu ukloniti ekran kako bi olakšali međusobnu saradnju ili ga dodati na bilo koju radnu površinu za radi stvaranja privatnosti.

  Prednosti i karakteristike

  • Ekran je lahko pokretljiv.
  • Divisio pruža teritorijalnu granicu za korisnike, sa visine koji podržava improvizovanu saradnju.
  • Odgovara svakoj radnoj površini.
  • Korisnici mogu personalizovati svoje ekrane zahvaljujući magnetnoj površini i širokom spektru boja i materijala.

  Verzije

  • Dostupan u 3 različite kolekcije tkanina i mnogo boja.

   

 • Opis proizvoda

  Još od pamtivijeka, ljudi su imali urođenu potrebu za sopstvenim prostorom. U današnjim kancelarijiskim okruženjima situacija nije toliko različita. Zato je Steelcase napravio Partito, flexibilni i ingeniozni sistem koji optimizuje način na koji su vrijedni metri prostora podeljeni. Partito donosi strukturu otvorenih površina i nudi podršku za mnoge različite tipove zadataka koji se izvršavaju za vrijeme radnog vremena.

  – Najbolji način za dijeljenje prostorije.
  – Akustično upijanje.
  – Pametno uredjenje kablova.

   

 • Opis proizvoda

  Partito Screen uspješno kombinuje dizajn i funkcionalnost. Čiste, prave linije kombinovane sa izborom materijala i boje pomažu pri očuvanju individualnosti. Moguće je podešavanje u visinu za ekstra prilagodljivost. Takodje podrazumijeva i podešavanje radne površine kao i pozadine. Moguće je i dodati elemente kao što su držači monitora sa ravnim ekranima ili neki drugi elementi koji bi poboljšali vaš radni prostor.

  – Dizajn i funkcionalnost
  – Podešavanje u visinu
  – Mogućnost dodavanja elemenata

  Kategorija: Prostorna rješenja

  DOWNLOAD:

   DWG File

  Partito Screen

 • Opis proizvoda

  Partito Rail podržava objekte veće težine kao što su registratori i nosači za LCD monitore. Poprečan je i može se lako instalirati na bilo koji radni sto sa debljinom ploče od 19 do 30 mm.

  Ispuna na pregradnim panelima omogućava virtuelne granice među korisnicima bez osjećaja izolacije.

  Ove funkcionalne ispune su dostupne u različitim materijalima: na primjer: platnene pregrade su namagnetisane i mogu se koristiti kao ploče od plute (za ubadanje), dok perforirana metalna udubljena mogu služiti za odlaganje vizit karti ili drugih predmeta.

 • Opis proizvoda

  FreeWall2 pregradni panel je pametan način da organizujete i oblikujete vaš radni prostor, bez prostorne arhitekture. To je slobodno stojeći zidni element koji može da služi kao razdvajač zidova, particionisanje, služi kao police, prostor za sve vaše tehnološke primjene, veza izmedju radnih stanica itd. Savršeno je rješenje za razdvojeni radni stil i aplikacije.

  – Oblikovanje prostora: FreeWall2 je lagan za konfigurisanje i rekonfigurisanje vašeg prostora
  – Čini radni prostor fleksibilnim: Pomjerajte stolove nezavisno i mijenjajte načine rada od pojedinačnog ka zajedničkom bez muke.
  – Optimalno uredjenje kablova: FreeWall2 obezbedjuje efektivno uređenje kablova koje obezbedjuje bolju povezanost i optimalnije uslove.

 • Opis proizvoda

  Divisio frameless screen daje dodatnu dozu privatnosti između radnih mjesta. Elegantana izvedba rubova Divisio frameless screena definitivno doprinosi obogaćenju radnog prostora zaposlenika.

  Uz Divisio pregradu dolazi mogućnost postavljanja različitih dodataka na sam element.

Watch Dragon ball super