KONFERENCIJSKI STOLOVI

Stol za sastanke  4.8 four point eight  integrira tehnologiju s inovativnom „plug ‘n play“ vezom koja je integrirana u sredinu stola, omogućujući radnoj površini rad bez nereda. Stol  je dostupan u različitim dimenzijama i može se prilagoditi bilo kojem okruženju.
FlipTop Twin je pametan i fleksibilan stol za sastanke ili prostorije za trening. Vrlo je intuitivan a ploha stola se može okrenuti s obje strane. Nakon što je ploha okrenut, stolovi se mogu spremiti na način koji štedi prostor.
Fusion pokriva čitav spektar uredskih zahtjeve, uključujući elegantne i jednostavne rješenja za sastanke i konferencijske sale.
Kalidro konferencijski stol može ponuditi dosljedno planiranje prostora koje se podudara s radnim stolovima.  Njegove brojne forme i mogućnosti konfiguracije omogućavaju vam da organizirate svoj radni prostor u skladu s potrebama tima.
FrameFour konferencijski stol nudi fleksibilne prostore dizajnirane za saradnju, podržavajući promjenu između pojedinačnih i kolaborativnih načina rada. Integrisano upravljanje kablovima omogućava jednostavan i jednak pristup napajanju svim učesnicima za stolom.

Enter your keyword