KONFERENCIJSKI STOLOVI

Stol za sastanke od 4,8 do 8 integrira tehnologiju s inovativnom “plug-in play” vezom koja je integrirana u središte stola, omogućujući radnoj površini da bude bez gužvi.

FlipTop Twin je pametan i fleksibilan stol za sastanke ili sobe za obuku. Vrlo je intuitivan: vrh se može okrenuti s obje strane, na obje strane. Kada se vrh okrene, tablice se mogu pohraniti na način koji štedi prostor.

Fusion conference nudi elegantna i jednostavna rješenja. Elementi se lako mogu prilagoditi tako da pružaju raznovrsne konfiguracije. Njegov dizajn kablovskog menadžmenta čini korišćenje laptop računara i konferencijske veze tokom sastanka vrlo jednostavnim.

Kalidro konferencija može stvoriti konzistentno prostorno planiranje jer se podudara s pojedinačnim stolom. Njegova modularnost omogućuje kreiranje pojedinačnih konfiguracija. Vrhunski oblici su dostupni u većim dimenzijama do širine 2400mm.

mediji: scape integrira tehnologiju i namještaj kako bi ljude, prostor i informacije spojili zajedno radi veće suradnje i produktivnosti nego ikada prije.

Movida je sama po sebi jednostavnost. Fleksibilna radna stanica s prilagodljivim dizajnom, stvorena od samo nekoliko komponenti.

TalkTime je fleksibilna, stackable tablica. Noge se lako mogu preokrenuti. Savršen je za sobe za sastanke ili treninge koje je potrebno redovito mijenjati. Vrlo je robustan i stabilan.

TNT omogućava korisnicima do brzo menjaju konfiguracije za različite namene sastanka. Raspon se može koristiti za formalne sastanake, prezentacije, video konferencije, predavanja, nenajavljene sastanke ili za stolom u prostoru za kafu.

Enter your keyword