KOLABORATIVNO SJEDENJE

Cobi je stolica specijalno dizajnirana da podstiče saradnju i drži učesnike fokusiranim i angažiranim. 
Eastside konferencijska stolica je udobna, svestrana, stolica koja je idealna za konferencije i improvizovane sastanke. Može se lagano slagati jedna na drugu i složene ne zauzimaju puno prostora a točkići je čine jednostavnom za konfiguraciju u radnom prostoru.
Kancelarijska stolica i2i dizajnirana je za poticanje saradnje. Korisnici ostaju angažiraniji i mogu zadržati kontakt oči u oči zahvaljujući jedinstvenom i2i dvostruko okretnom mehanizmu.
Školska stolica Node mobilna je i fleksibilna. Dizajniran je za brze i jednostavne prelaske iz jednog načina učenja u drugi. S Nodeom učionica može prelaziti iz načina predavanja u timski način rada i vraćati se nazad bez ikakvog prekida.
Northside podržava radnike u njihovim različitim stilovima rada i zadacima, dok kancelariji pruža dosljedan izgled i osjećaj.
QiVi stolica potiče kretanje i saradnju, istovremeno podržavajući razne položaje.
Stolica Westside sastavljena je od jedne školjke pravog oblika, ugla i fleksibilnosti da pruži maksimalna udobnost. Njen  fleksibilan i ergonomski oblik idealan je za radna mjesta na kojima ljudi sjede na mnogo različitih načina.
Cavatina ima svestran raspon stolica, koja nudi sofisticiran dodir svakom radnom prostoru.

Enter your keyword