Kancelarijski stolovi

FrameFour pruža cjelovito radno mjesto za mobilne i rezidentne radnike. Radna mjesta s učinkovitim nekretninama koja podržavaju tehnologiju i alate.

B-Free Desk nudi pravu ravnotežu između funkcionalnosti i ljepote. Drvena noga nudi prirodan dodir na radnom mjestu, a sve mogućnosti stola odgovaraju svim potrebama korisnika.

Stolovi s podesivim visinama podupiru fiziologiju i biologiju radnika i potiču okolinu koja je svjesnija zdravlja.

FrameOne je stol dizajniran da bude lijep, funkcionalan i koristan za vaš radni dan. Njegove čiste, jednostavne linije i uredni detalji u dizajnu čine ljude ponosnima što ga posjeduju.

Fusion desking se sastoji od radnih površina, skladištenja, organizacije stola i upravljanja kabelima. To je platformski sustav koji strukturira cijeli uredski prostor, bez obzira na to koji su radni stilovi potrebni.

Kalidro je sve-u-jednom radna stanica. Njegova jednostavnost dizajna čini ga čistim i elegantnim. Kalidro je jednostavan za postavljanje zahvaljujući intuitivnim značajkama kao što su podešavanje visine i upravljanje pametnim kabelima.

Movida je sama po sebi jednostavnost. Fleksibilna radna stanica s prilagodljivim dizajnom, stvorena od samo nekoliko komponenti.

Touch Down 2 radni sto pokretljiv je i komplementaran za bilo koju radnu sredinu. Izbor je na vama možete sjediti ili stajati uz izuzetno brzo podešavanje.

Enter your keyword