Kancelarijski stolovi

FrameFour radni stol pruža kompletno radno mjesto za mobilne i stalne radnike. On nudi fleksibilne prostore dizajnirane za saradnju, podržavajući ciklus između individualnih i kolaborativnih načina rada tokom cijelog trajanja projekta.  FrameFour radno mjesto pruža uštedu prostora jer imate podršku za mederne tehnologije i kancelarijske dodatke.
B-Free radni stol nudi pravu ravnotežu između funkcionalnosti i ljepote. Drvena noga nudi prirodan dodir na radnom mjestu, a sve mogućnosti stola odgovaraju svim potrebama korisnika.
Ology radni stol podesivim po visini podržava fiziologiju i biologiju radnika i potiče više zdravstveno osviješteno okruženje. Svaki aspekt Ology stola je  dizajniran  za promociju pokreta i dobrobit korisnika, uključujući dvije opcije kontrole stola, Simple Touch i Active Touch, koji korisnicima omogućuju lako pomicanje stola bez skidanja pogleda sa posla.
FrameOne radni stol je dizajniran da bude lijep, funkcionalan i koristan vašem radnom danu. Njegove čiste, jednostavne linije i dizajn čine da ga ljudi s ponosom posjeduju. Moderan dizajn u kombinaciji sa nizom završnih obrada, materijala i veličina, FrameOne radni stol će svakom uredu dati dozu elegancije.
Fusion radni stol se sastoji od radne površine, skladišnog prostora, i organizacije kablova. On je sistem platforme koji je struktuiran kao cijeli kancelarijski prostor, bez obzira koji stil rada je potreban. Fusion se uklapa u svaki ured bez obzira da li je to moderno ili tradicionalno dizajniran prostor.
Kalidro radni stol je all in one radna jedinica. Njegova jednostavnost dizajna daje dozu elegancije. Kalidro je lako podesiti zahvaljujući intuitivnim funkcijama poput podešavanja visine i pametnog rješenja za kablove. Sa toliko mnogo mogućnosti za izbor, lako je naći konfiguraciju koja odgovara vašem stilu rada.
TouchDown je višenamjenski radni stol dostupna u različitim visinama. Može se koristiti kao dodatni prostor za stolom, privremena radna površina za pisanje nekih bilješki ili povišeni stol za ad Hoc sastanke, izbor je na Vama.
Migration radni stol podesiv po visini omogućava korisnicima da tokom dana mijenjanu svoj položaj iz sjedećeg u stojeći, stimulirajući mentalnu i fizičku aktivnost. Migration svojim dizajnom i nogom u obliku slova T osigurava visoke performanse korisnicima održavanjem odličnih standarda kvalitete.
Bivi radni sistem se ističe  na svakom radnom mjestu svojim dizajnom. Njegov modularni dizajn i mnogi dodaci unose osjećaj kulture „start up“-a na bilo koje radno mjesto. Bivi radni stol uključuje različite položaje i pruža privatnost i ergonomiju na radnom mjestu.
Stol Activa Lift 2 nudi različite verzije podesive po visini u jednom dizajnu. Njegova modularna konstrukcija omogućava vrlo jednostavnu montažu i konfiguraciju. On kombinira dizajn s beskompromisnim kvalitetom. Čvrsta konstrukcija od čelika i aluminija čini Activa stol pouzdanim.
OttimaEco bench je jednostavno i elegantno rješenje za Vas. Prilagođava se bilo kojem radnom mjestu zahvaljujući svom čistom dizajnu. Sa pregradom za  privatnost i lakim pristupom napajanju, OttimaEco lako se prilagođava radnom stilu svakog korisnika.

Enter your keyword