KANCELARIJSKI ORMARI

High density storage proširuje radni prostor nudeći skladištenje u blizini radne stanice. Može se koristiti kao razdjelnik prostora, strukturirajući osobne i timske radne prostore.
Implicit kancelarijski ladičar je asortiman koji nudi sljedeće konfiguracije: podršku, pozicioniranost i mobilnost u izboru dva dizajna. On podržava fleksibilnost na radnom mjestu.
Moby je svestrana, pokretna jedinica za pohranu podataka. Može se personalizovati iznutra i izvana sa puno dodataka za organizovanje radnih alata na način koji odgovara radnicima.
Share It je modularni sistem za pohranu podataka. Nudi ličnu pohranu, timsko spremanje, rješenja za sastanke i ormariće.  Share It  se može se koristiti kako za podjelu, tako i za strukturiranje radnih prostora.
Universal Storage je kompletna porodica metalnih ormarića od srednjeg do velikog kapaciteta. To je robustan alat za rad i može se kombinovati sa funkcionalnim i ergonomskim unutrašnjim dodacima.
Ormari za skladištenje se više ne mogu koristit samo za skladištenje. Bilo da je u vlasništvu radnika ili je smješten u nomadski prostor, nova linija ormara Locker collection osigurava osobnu pohranu, privatnost i podjelu prostora.
Share It collection strukturira prostor  na sljedeći način: mjesta na kojima se pojedinci i timovi osjećaju ugodno za interakciju, mjesta za razmjenu ideja i fokusiranje.
Volum Art nudi kompletnu porodicu elemenata za pohranu koja će zadovolji najširi raspon potreba za skladištenjem, bez kompromisa u pogledu estetike ili funkcije.

Enter your keyword