Kancelarijske Stolice

Amia je svestrana ergonomska radna stolica sa potpuno tapaciranim leđima i rukonaslonima koja dodaje element sofisticiranosti bilo kojem radnom prostoru. Čim sjednete u robusnu, ali udobnu  Amia radnu stolicu, znate da ste pronašli nešto posebno.
Gesture je prva radna stolica dizajnirana da podrži naše interakcije s današnjim tehnologijama.  Inspirisano ljudskim tijelom.  Stvorena za način na koji danas radimo.
Leap radna stolica pruža potpunu podršku za različite oblike i veličine tijela.  Leap uključuje brojne jedinstvene ergonomske karakteristike, ove karakteristike pomažu da Leap radna stolica postane dinamičana i felksibilna  poput ljudske kičme.
Please radna stolica uravnotežuje udobnost, ljepotu i slobodu pokreta.  Zahvaljujući preciznim i intuitivnim kontrolama podešavanja,  stolica se prilagođava korisniku. Stolica je dizajnirana tako da podržava različite stilove rada, osiguravajući trajnu udobnost i optimalnu  podršku ljudskom tijelu.
Reply radna stolica nudi klasičan i elegantan dizajn na radnom mjestu. Naslon za leđa je dizajniran kako bi pružio potporu za  3 ključna područja koja odgovaraju karličnom, lumbalnom i torakalnom dijelu kičme.
Think radna stolica se intuitivno prilagođava pokretima tijela, pružajući pri tome maksimalnu udobnost korisniku.  Integrirani LiveBack sistem prati vaše tijelo i prilagođava se svakom pokretu i promjeni položaja.
Performansa SILQ stolice ja bazirana na intuitivnosti. Ona reaguje na prirodno kretanje ljudskog tijela. Način na koji se vi krećete je način na koji se ona kreće.
Steelcase Series 1 radna stolica nudi ono što je važno – performans, stil i izbor.  Zadržava sve što je bitno u stolici,  a istovremeno je pristupačna za sve.  Steelcase Series 1 nudi obilje izbora pri odabiru boja i tkanina koji organizacijama i pojedincima omogućava da izraze svoj brend na način koji ih najbolje predstavlja.
Svaki zadatak zahtijeva drugačije držanje i dvije osobe nisu građene podjednako. Svojom prirodnom fleksibilnošću i elegantnim dizajnom, Let’s B pruža sveobuhvatno rješenje za vaše potrebe.
Steelcase Series 2  je radna stolica sa visokim performansama koju možete personalizirati sa širokim izborom stilova.  Idealno  se uklapa na radnom mjestu ili kućnom uredu. 

Enter your keyword