Interface

Predstavljamo vam Interface

Po definiciji, Interface je globalni lider u dizajnu i proizvodnji modularnih podnih obloga. Po ugledu, Interface je kompanija ideja i hrabrosti.

Interface proizvodi kombiniraju estetiku i inovaciju sa funkcionalnošću i odgovornošću prema prirodi. U prilog potonjem, Interface je kompanija koja se među prvima javno izjasnila o očuvanju prirodnih resursa, kada je sredinom devedesetih godina odlučila eliminirati kompletan utjecaj na prirodu do kraja 2020. godine. Program, poznatiji kao “Mission Zero®”, utječe na svaki aspekt poslovanja i inspirira kompaniju da kontunuirano pomiče granice kako bi ostvarila ovaj cilj.

Kompanija Interface ima posebnu točku gledišta i tako nastoji stvoriti idealna rješenja kako bi olakšala realizaciju dizajnerskih vizija. Kolekcije koje dolaze iz ove kompanije ruše granice i očekivanja u dizajnu, a pritom ispunjavaju najviše standarde kvalitete i specifikacije podnih obloga.

Globalnu prisutnost Interface kompanije možete provjeriti klikom na sljedeći link https://www.interface.com/US/en-US/global gdje nadalje možete izabrati zemlju na bilo kojem kontinentu i vidjeti zapravo o kakvoj kompaniji se radi, da je zapravo velika pažnja osim stvaranja visoko kvalitetnog proizvoda posvećna i očuvanju okoliša i zdravlja ljudi što je veoma bitno za kompanije koje imaju ovakav svjetski uticaj.

Download:  Workbook 2018 PDF

Interface-slika-600x520
Sve Interface kolekcije sa uzorcima i tehničkom specifikacijom dostupne na webstranici proizvođača, klikom na logo ispod:
download

Enter your keyword