KANCELARIJSKI ORMARI

Ovaj modularni sustav za pohranu nudi visoku fleksibilnost za sva okruženja. Može se koristiti kao individualno ili timsko spremište. Njegov patentirani konektor omogućuje brzu vezu s jednostavnim novčićem za zaključavanje i otključavanje

Skladište visoke gustoće proširuje radni prostor nudeći spremište u blizini radne stanice. Može se koristiti kao prostorni razdjelnik, strukturiranje osobnih i timskih radnih prostora.

Implicitna osobna pohrana je raspon koji nudi sljedeće konfiguracije postolja: podupiranje, jukstaponiranje i mobilno u izboru dva dizajna. Podržava fleksibilnost na radnom mjestu.

Moby je svestrana mobilna jedinica za pohranu. Može se personalizirati iznutra i izvana s mnogo dodataka kako bi se radni alati organizirali onako kako to ljudi vole. Mogu ga ponijeti sa sobom i uvijek imati sve što im treba dati.

Share To je modularni sustav za pohranu podataka. Nudi osobnu pohranu, spremanje timova, rješenja za sastanke i ormariće. Share Može se koristiti i kao prostorni razdjelnici, strukturiranje radnih prostora.

Universal Storage je kompletna obitelj za pohranu metalnih ormara srednjeg do visokog kapaciteta. To je robustan radni alat. Može se kombinirati s funkcionalnim i ergonomskim unutarnjim priključcima.

Enter your keyword